Saturday, 6 April 2013

Mula nak belajar business

Salam. Dalam usia dah makin tua ni, aku mula minat nak buat business. Bukan la besar-besar. Just baru nak belajar, buat yang kecik-kecik dulu. Orang kata jangan tamak.

Aku tak pernah ada pengalaman buat business before this. Setakat kerja time cuti sem kat kedai promote barang tu pernah la. Barang kecantikan lagi uollss. Bukak facebook, memang banyak peluang kalau you all nak buat perniagaan. 

Baru-baru ni setelah puas berfikir dan hati terbuka, aku daftar untuk jadi Agen Topup. Sekarang ni tengah promosi sehingga 10hb! Serendah RM10 korang dah boleh mendaftar. You all boleh pilih untuk Dealer, RM50 dan RM30. Agen biasa RM10. Apa beza dealer dan agen biasa? Kalau  dealer, boleh daftarkan orang di bawah korang and dapat komisen. Beza RM50 and RM30 tu? Besar amount korang daftar, lebih la sikit komisen.




Ada yang kata, untung sikit je business topup ni. Tapi aku tak kisah, baru nak mencuba kan. Sekurang-kurangnya aku sendiri nak topup pun senang. Modal? Serendah RM10 pun boleh. See, senang kan? Nak topup, just guna handphone sendiri je.

Ada yang berminat? Kalau korang nak dapat harga daftar serendah RM10, rebut peluang last 10hb ni ye. Boleh jugak email aku, mysara90@yahoo.com. 

4 comments:

Nurfara Hani said...

em.,mcm best je tapi tengah pokai la; da lame bercite2 nak jadi agen topup.

Anis Athia said...

selamat maju jaya :)

eimah siti said...

good luck....jom cuba buat business dgn PMC plak...skrg tgh top jugak PMC ni...cik siti sndiri da pakai....baru pakai nak dkt 2 bulan memang da nampak kesan da...emak cik siti pun try sbb dia nmpk prubahan kat muka cik siti....:)

Cik Nila said...

Kenal tak Irfan Khairi??

Jutawan Internet masa umur 25 tahun tu.. Dia buat part time masa belajar lagi..

Ada event speaker jemputan Irfan Khairi.. kot2 la minat nak buat bisnes.. jom la join..

26 Mei 2013.. whatsapp 012 2857840 utk details tau.. :D

Sharing is caring!!

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman