Saturday, 6 April 2013

Handphone Second Hand Samsung E1195 dengan harga RM50 (Negotiable) - FREE POSTAGE!

Salam. Aku guna dua nombor dan semestinya dua jugak handphone. Satu blackberry dan satu lagi handphone biasa, samsung E1195 kaler merah. Aku nak beli handphone lain dan memang aku selalu tukar handphone. Ini jugakla yang menyebabkan ibu ayah selalu bising.

Takkan aku nak simpan je handphone ni dengan tak guna langsung? So, aku decide nak jual. Update entry just nak tanya-tanya korang mana tau ada yang nak ke...


Mana tau korang boleh guna sebagai second handphone ke? Aku baru je guna sebulan dan handphone ni masih dalam keadaan baik. Skrin warna and tak da kad memori. Hanya handphone biasa. Kecik comel je and ringan.

Harga awal aku letak RM50. Boleh negotiate. Aku beli bulan lepas dengan harga RM99. Free postage okeh! Provide with original charger and earphone.

Ada yang nak tak? You can email me at mysara90@yahoo.com or drop your comment,   

6 comments:

nik ros said...

sis pun ada hp yg tak guna..huhu
biar mcm tu jea. ingat nak bagi kat sapa2 jea/tp skarang ramai yg pakai hp canggih jea.hehe

zulhilmi tempoyak said...

ni jenis baru jugak ek..?

Syazana Zainn said...

jenis baru ke ni?

nnt try tanya my fiance sbb dia mmg nak cr hp murah2 mcm ni hihi

p/s: tu la ntah sesape je liawanis tu :p btw dia ada fan page tau. hiks

Anonymous said...

warner merah ad x???
dv7_sun@yahoo.com

hasnan said...

sy nak beli hp ni..serius..pm 0198294208

Anonymous said...

ada lagi tak handphone yang nak dijual tu???

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman