Friday, 28 December 2012

Study week terakhir

Salam. Amboi..seronok bebenor online. Lupa diri yang tengah study week. Sempat jugak tengok cerita korea! Nasib tak bukak running man. Kalau tak lagi haru. Sampai esok depan lappy pun tak pe.

Sem ni merupakan sem akhir aku bergelar pelajar secara sepenuh masa. Yeay! Degree dah nak habis. Ni kira sopan lagi aku setakat online and tengok cerita korea. Dulu siap berjimba lagi tengok wayang + karaoke. Kalau namanya duduk rumah, susah nak belajar. Banyak sangat godaan nafsu. Kat rumah sewa barulah betul-betul study, itupun disebabkan kawan-kawan aku yang kusyuk terhempas-memulas. Tak kan la aku nak tidoorr je...

6 subjek sem akhir..

Research Methods
Strategic Management
Islamic Capital Market
Takaful
Islamic Financial Legal Framework
Islamic Legal Maxims (Qawaid Fiqhiyyah)


Ni la suasana meja belajar di rumah time study week. Ni sopan lagi, tersusun. Belum tengok yang macam tongkang pecah..

Kawan aku yang tiga orang tu semua dah balik rumah sewa semalam. Bila diorang text..

Mai bila balik?

Tahun depan mai balik..

Ala..nanti aku balik. Aku dah syok benor duduk rumah makan minum bertanggung and dah tersedia ada. Tak payah nak keluar duit and puas memikir nak makan apa sampai naik muak asyik benda yang sama je.

Satu hal yang masih menyesakkan kepala otak, aku still tak dapat tempat praktikal. Common la..dah hujung bulan ni. Diorang tau tak diorang rugi tak dapat student dedikasi macam aku. Hee.. Ramai lagi kawan-kawan aku tak dapat. Sob sob..:(

10 comments:

CikZaniff said...

waahhh..cepat msa berlalu kn dh nk hbis stdy..
selmt meneumpuh alam praktikal plak & gud luck utk exm ye..

Norliza Ismail said...

wah, mmg sopan. pen pun dok elok je tersusun. papepun, good luck k.

kalau senang jom singgah sini.

http://IzaIsmail.com

sea_lavender said...

wah da final sem bestnya.. tak sabar kte jugak~~ huhu 2014 baru abis.. doakn kte :) best of luck final exams ;) Research method zmn dip da ambk dgree kte pn ade lagi~~

Isha Nur Shisha said...

good luck 4 ur final exam. best la dah abis blajo. :)

btw, sye follow awk.

Al-Azrul Iqmim said...

gud luck for da final! :)..jmput singgah n follow :)
http://mimque.blogspot.com

Aniq Bukhary said...

Good luck ! chaiyo ! chaiyo !

nik ros said...

good luck..study rajin2.

iehahfarihah said...

good luck awk...

MK Kimi said...

Good luck! Maaf bg kritikan sikit..kat bhgn komen ni a bit difficult nk baca komen org lain bcoz of the background.

:)

pha is said...

good luck.. slamat bertudy..

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman