Wednesday, 12 September 2012

New Semester!

Salam. Oh sungguh lama tak mengupdate coz my lappy masuk ICU. Dah hampir 3 minggu uoolls.. So sad..:( Ni pun guna lappy my housemate.

Actually Isnin 10hb aku dah start semester baru. Bermulalah perjalanan tahun akhir dan semester akhir before praktikal. First day dihantar oleh En Sayang ke kampus. First day pun dah rasa tension. Why? First claz dah start ada assignment. Otak aku belum lagi diprogram untuk menerima input baru.

Hari ni dah masuk hari ke-3, buku dah start berada di tangan. Tebal bukan main. Tak tau la sampai penghujung semester habis baca or tak. Last sem ni aku amik 6 subjects and all 4 credit hours! Setiap kelas lecturer akan cakap, "Paper ni penting and berat". Habis tu, kelas mana je paper yang ringan??

Semester ni we are more serious coz preparation for industry. Sampai ke hari ni aku masih kabur bank mana nak praktikal. Macam-macam yang bermain di minda ni. Pape pun, semester baru harus semangat baru. To all UiTM degree's student, selamat kembali ke kampus dan selamat membusykan diri anda dengan kuliah dan kerja yang bertimbun!;)


3 comments:

Lya Colours said...

semoga berjaya di semester baru

Rara Nasiha said...

goodluck! :)

Dkna Abza said...

awal2 kelas mesti mood kelaut kan hahahaa

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman