Tuesday, 24 April 2012

CONTEST Manisnya Berbaju Kurung by Lulu iy

Salam. Aku telah di tag oleh Cik Mash untuk join contest ni. Thanks lalink! Hee..



Ingin mengetahui dengan lebih lanjut? sila klik contest by lulu



SYARAT-2 PEYERTAAN 

~ WAJIBul gunnah FOLLOW blog lulu :) 

~ buat entry contest " MANISnya berbaju KURUNG " by lulu iy 

~ tag banner tuh dekat link lulu ok :D

~ copy banner + full entry ( dari syarat penyertaan sampai tarikh keramat jeee )

~ gegurl only + berhijab :D

~ sertakan 3 picto yang lengkap berbaju kurung , bertudung AND berseorangan :D . .(solo picha and FULL BODY )

~ picto yang bukan FULL BODY , TAK BERHIJAB , BUKAN SORANG-2 ( bergambo dgn adek , kakak , atuk , nenek ? ) OTOMATIK REJECT ~

~tag 2 member pastikan dorang tawu 

~ link kan entry korang dekat ruang komen (xder otomatik BATOLLL )

~ kurang peyertaan dari 50 orang atomatik pun batal . . hee :D


HADIAH -2 

1st prize 
~ kain ela cun melecun 
~ shawl 
~ pashmina 
~2 brooch ( hasil tgn kaki lulu )

2nd prize 
~ kain ela sohmei-2
~ pashmina 
~ brooch (hasil tgn kaki lulu )

3rd prize 
~ pashmina 
~ 2 brooch (hasil tgn kaki lulu )


nota cintak sebab buat contest :D
~ saje-2 nak bazir duit . . cehhwahhhh 
~ sejuk mata pandang gurl berbaju kurung . . auwwww awesome 

hadiah 100% dari lulu sendirik . . 
juri bukan lulu tapi ayahanda beta , abangda beta , :D and undian rawakkkkkk 

tarikh KERAMAT 19-4-2012  sampai 31-5-2012 
( atau berubah )


Setelah puas digodek lappy, akhirnya aku jumpa 3 pic ni.. Actually payah jugak nak carik. Bukannya aku jarang berbaju kurung tapi kebanyakannya mesti bukan gambar sorang. Kalau ada yang sorang tu, tak full body. Dan ini hasilnya setelah hampir semua album aku klik..





Mereka yang di tag..Adik littledolphin and Noor Fatin :)

4 comments:

NOOR FATIN said...

thanx tag saya! insyallah saya join! gudluck ya! ;D

H.S Wijaya said...

saya di tag? oh thank youuu.insyaallah akan di join :)

-little dolphin-

p/s ni akaun lain.hehe

- M A S H - said...

comel , comel , dan comel. Kbaii :) hee

nur_za said...

gud luck dear

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman