Monday, 5 March 2012

Jom jadi ahli Popular!

Salam. Popular apa ke bendanya ni? Bookstore la.. Ala, tempat yang korang boleh tebus baucer tu. 

Entry ni khas untuk si pencinta buku. Popular adalah antara one of bookstore yang popular di Malaysia. Kalau kat tempat aku paling dekat kat Terminal One, Seremban. Actually, aku baru je lagi jadi ahli Popular. Pertengahan Februari lepas.

Apa kelebihannya? For sure you all akan dapat diskaun for every purchase. Normally 10% melainkan kalau ada promosi lain. Setiap kali nak make payment, attachkan sekali kad ahli korang. Kad sementara akan diberikan sementara menunggu kad yang sebenar dipos ke rumah.

Aku baru dapat email tentang promosi di Popular sempena bulan March ni. Potongan sehingga 20% untuk buku-buku tertentu dan ini membuatkan kaki ni gatal je nak melangkah ke sana..




Jomlah kita appy kad beramai-ramai. Setahun hanya RM12 or you all boleh apply yang 3 tahun punya sekaligus, RM25. Harga yang sangat berpatutan. Boleh dapatkan borang di mana-mana Popular bookstore or boleh juga apply secara online di SINI..

So, jangan lepaskan peluang menikmati buku pilihan anda dengan diskaun istimewa yang diberikan..:)

2 comments:

iyka syafika said...

wah...nice infrmtion nie...iyka pn nk buat jugak la.

Lya Colours said...

wah bagus ni
serang popular!!

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman