Wednesday, 22 February 2012

Mencari English Novel yang best?

Salam. Ini masalah yang paling besar dalam hidup aku. Suka membeli membeli dan membeli. Aku paling tak tahan kalau nampak kasut and novel. Novel? Sekarang ni order kat online je, senang!

Hari ni aku nak review satu web yang aku jumpa menjalankan perniagaan menjual novel secara online. Most of that English novel yang sangat best-best. Tu yang buat tangan aku ni gatal je nak order. Haisshh!

Pada sesiapa yang minat English novel especially by Sophie Kinsella, my favourite writer and banyak lagi penulis, boleh la terjah ke Books-2u.

Books-2u is a brainchild of Ginazira Kamarulzaman, supported by Mohd Zairie Omar...We are focusing on selling new & second-hand novels & books in English & Bahasa Melayu...Now, both of us do the purchasing, marketing & posting the books to all buyers...
Stocks are updated every week, so stay tuned to see more books...Who knows maybe you can find your sought-after book here???
Happy searching & buying @ books-2u !!!

Sis Gina iaitu owner and yang menguruskan Books-2u ni baik orangnya and akan cuba reply order as fast as she can. Apa lagi, jom lah kita beramai-ramai terjah! Tak rugi punyer..

Personal FB : Gina Bookseller
Page : Books-2u
Blog : Books-2u

Nota kaki : Secara jujurnya, aku tengah order one of the book by Sophie Kinsella..=_= 

10 comments:

Urzain Hussain said...

wahhh peminat baca novel..
agak sukar sekarang nak jumpe org hobi camtuh..
hehehe~
autograf skit..haha~

aLyA_syGS said...

buku dekat books-2u best semua :)

littledolphin said...

dia jual semua genre kah?

saya peminat novel inggeris! especially psychological thriller :D

asfira aminuddin said...

babe, i minat gile dengan novel sophie kinsella! btw, ia lagi murah tak compare dgn MPH? ke sama harga?

mysara said...

banyak yg lebih murah
boleh compare kan nanti...:)

Woofer Storm said...

tak mampu nak baca novek omputeh..heheee

jeBateja said...

den samo lah mcm Woofer...ahakz....payah bonar nak baca OMPUTIH...ahakz

iedchan said...

i pun ske sophie kinsella..sume buku die i ade..ske2..i folo u k..:P

miss fifi said...

sy ade novel sophie kinsella, ntah ape tajuk die tp masih tak terdorong uutk baca novel tu skrg ni~

bangibookseller said...

http://bangibookseller.blogspot.com/

Visit our collection.. Sophie Kinsella, Cecelia Ahern, John Grisham, James Patterson, children's books... Ask for discounts..

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman