Sunday, 5 February 2012

Menanti 'Vanilla Coklat' 7 Februari

Salam. Aku merupakan antara peminat setia drama Vanilla Coklat di slot Lestary setiap Selasa 9 malam lakonan Aiman dan Izara Aishah.

Oh..aku sangatlah suka dengan 2 orang pelakon ni. Sorang cantik and sorang handsome. Terpaku depan tv! Haha. Ceritanya pun best! Before this aku tak berapa kenal Izara ni. Drama Keranamu Laila aku tak berapa minat and aku start tengok dia dalam Soffiya. 


Aiman of course kenal dari Mentor lagi. Maybe dari segi nyanyian dia tak berapa menyerlah. Mungkin rezekinya di bidang lakonan. Lagipun, ok jugak dia berlakon. Tak kaku pun. Bukankah rezeki di mana-mana?

Kalau tengok jalan cerita ni, memang sesuai untuk kaum remaja and macam cerita novel pun ada jugak. Selalu dah baca kena kahwin paksa. Then berlaku banyak benda yang mencuit hati sehinggalah hubungan mereka pulih dan terbit rasa cinta dalam diri masing-masing.

Kenapa aku sibuk tunggu episod hari Selasa ni? Coz....ni episod permulaan untuk they all berbaik. Oooyeehh! Harus dan wajib tengok!

Actually aku dapat tawaran kerja sementara 5 hari menggantikan ada sorang kakak ni yang nak balik kampung. Kerja dari Isnin, 6hb sampai Jumaat, 10hb. Tapi disebabkan Vanilla Coklat, aku batalkan. Tak nak aku kerja. Nanti tertinggal satu episod penting!*haaiisshh! teruknya!*

Pada you all yang minat drama ni *I'm sure, ramai*, jangan lupa untuk menyaksikan episod hari Selasa ni. Jadi macam aku yang sentiasa tempat tiket kelas VIP depan tv..=_=

4 comments:

robowtasmara said...

suka sgt tengok izara.. comell!! :D

mayakemboja said...

izara mmg sangat-sangat cantik..rasanya lagi cantik dari neelofa tu..hehe

jeBateja said...

aiseh ....den koje mlm lah...melepas sudah....ahakz.......

Lya Colours said...

kita dok tertanya2 la muka hero vanila coklat ni macam pernah tgk tapi kat mana ntah
rupa2nya mentor! hahahaha
handsome2

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman