Monday, 30 January 2012

Sila tinggalkan link bagi yang baru

Salam. Wah..dunia blogging makin popular sekarang. Artis pun dah ramai join. Yang muda belia lagi tak payah cakap. Aku pulak kalau on facebook, sure / wajib / of course akan klik Sahabat Blogger.


Bagi aku yang dah 2 tahun lebih blogging ni, aku sangat suka blogwalking. Aku suka tengok blog and update korang. Dan menjadi satu kewajipan bagi aku untuk follow blog yang follow aku? Sebab apa?

Coz aku nak kenal my followers. Aku bukan jenis suka syok sendiri je. Orang je datang jenguk. So, aku nak jugak follow they all. Lagipun, dapat la terjalinnya relationship. Hehe. Sebab waktu mula-mula blogging dulu, minat aku untuk tambah kenalan. But now, blogging is my passion. Berkongsi apa sahaja.

So..entry ni ditaip untuk mereka yang baru follow or singgah blog ni..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA
(ruangan comment)

dan tuan tanah akan check blog semula pada hari Rabu, 1 Februari 2012

3 comments:

Akim Iqbal said...

Woha !

littledolphin said...

hai kawan!

saya ada nampak kamu follow saya jadi saya rasa mesti kamu dah tahu link saya kan? :D

anyway terima kasih kawan! selamat berkenalan.nama saya hana ;)

mysara said...

yup..dah follow..:)
jus kol me mai..anyway, thanks coz drop here..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman