Friday, 6 January 2012

Pizza Hut free!

Salam. Haissh! Tajuk nak kontroversi je kan? Kenapa free? Bukan aku anak tauke pizza or whatever. Semalam, my roomate, Ayu ajak we all makan pizza. Dia belanja.

Actually sepanjang sem ni, ni first time masuk pizza Segamat. Biasanya ke McD je. Budget besar ni. Haha. 6 orang termasuk Ayu. Nak kenal Ayu?

Tak boleh ngorat okeh! Coz Ayu dah dirisik oleh si jantung hati and akan bertunang tak lama lagi..

Order pizza yang full with cheese, sup and roti untuk 6 orang, fries yang cantik bentuknya and spaghetti untuk aku. Tau tak betapa dasyatnyer perut ni bekerja semalam? *habis planning diet!*.



Actually Ayu ni dah niat nak belanja kitorang. So, semalam dia tunaikanlah. Cadangnya nak pergi sekejap je. Tapi tau je la. Dah duduk, makan, amik gambar and keluar cerita itu ini, mana nak ingat jam pukul berapa. Tau-tau hampir 2 jam kat sana. Padahal pagi ni ada paper. Dasar tak sedar diri ada exam! Haha.

Balik je, masing-masing kekenyangan tak terhingga and mulalah mata ni mengada-ngada. Syaitan syaitan! Gagahkan diri untuk study jugak!

Pape pun, thanks a lot too Ayu coz belanja kitorang. Ayu ni my friend since diploma lagi.

One more, ini adalah mereka yang awesome!!



Nota kaki : Another three papers to go!

2 comments:

Lya Colours said...

sepanjang saya study kat segamat x pernah makan kat pizza. melayan mekdi je. and selalu gak p kat pumpkin house makan mee kari dia. sedap !

mysara said...

ye ke? sedap ek kat situ?
tak pernah g lagi..
xpe, nanti mai try kt pumpkin house tu..thanks..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman