Thursday, 12 January 2012

Artis juga Blogger

Salam. Nampaknya dunia penulisan blog makin popular. Artis-artis kita pun dah start join. 

Blog ni tempat yang bebas menulis dan meluahkan pendapat. Pada aku, blogging lagi friendly. Haha. Meh, kita terjah siapa artis yang dah join the club.


Siapa yang tak kenal dengan artis yang cantik ni. Siti Saleha, adik pada Sam Bunkface. Aku baru tau bila on facebook. Rasanya Saleha baru lagi tulis blog and dia keep updating. Blog antara medium untuk merapatkan diri dengan peminat. Saleha ni berlakon pun best like Nora Elena. Dia tak bersandarkan pada paras rupa semata-mata. Nak ke blog Saleha, klik SINI

Pengantin baru dan memegang watak utama dalam drama bersiri Juvana, Zahiril Adzim. Juga merupakan penulis bagi buku, Bogel Menuju Tuhan. Ramai jugak followers blog dia ni. Of course la, artis kan. Best baca update dari Zahiril ni. Gaya bahasa dia lain. Tak cayer, pergi try baca. Klik SINI

Kamal Adli, buah hati Intan Ladyana ni antara artis yang mula-mula aku follow since Kamal baru buat blog lagi. Aku still diploma waktu tu lagipun dulu Kamal ni tinggal kat Seksyen 3 Bangi tu je. Sekarang dah pindah kot. But tak pernah la aku terserempak dengan dia. Dengan Zul Huzaimy ada la kat Warta, Bangi. Kalau baca blog Kamal, dia close dengan fans. Siap buat contest lagi. Nak join? Klik SINI

6 comments:

Lya Colours said...

aku x tau pon blog2 artis. kalau blog gosip artis suka la.haha

jeBateja said...

wahhhh....den nak fikir...sape artis yg den minat...leh den usha....dia ada blog ke idak...ahakz

mysara said...

blog gosip of course la mmg suke..hehe
tp skrg artis pn dh start tulis blog..

mysara said...

fikir2...nnti leh cari..:p

Paris Lipton said...

aah akn adli ni rjin lyn fans... yg saleha tu bru tau..zahiril dhlama folo sbb ayat dlm blog die vavavommm giler,,puitis!! hehe

mysara said...

mmg vavavommm! saleha mmg baru lagi..dia selalu update kt fb, tu yg tau tu...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman