Wednesday, 28 December 2011

Terpaksa turun Melaka

Salam. Semalam, 26hb bersamaan Isnin aku terpaksa turun Melaka. Memang terpaksa okeh walaupun aku langsung tak study lagi kat rumah. Kerana apa?

Still remember aku ada post pasal shooting Arab before this? Memang dah siap and selepas di edit, kami kekurangan 6 minit. Banyak 6 minit tu. Mau kena tolak markah. Tak pasal-pasal. So, kami berenam sangat kena sacrificed. Dari 6 orang, 2 orang Negeri Sembilan, 2 Melaka and 2 Johor. Cantik kan? Macam dirancang.

So, aku and Maz dari Seremban amik bus 1.30 tengah hari and sampai di Melaka Central 3 petang. Berjalan la kaki berdua ke Jusco yang terletak di sebelah jalan. Actually ni first time aku jejakkan kaki ke MC and Jusco sini walaupun 2 tahun adik aku study kat Melaka.

Sempat isi perut before shooting and shooting kami hanya mengambil masa kira-kira 1 jam. Tak lama pun, yang penting sume telah bagi kerjasama yang jitu! Sayang you all!

Disebabkan tiket balik 7.30 malam, and aku ada banyak masa lagi, my friend, Ina bawak aku round Tesco yang betul-betul bersebelahan Jusco. Yeay! Sempat beli Handy Planner 2012. Ina temankan aku sampaila naik bus kat MC. Thanks my roomate!

Sampai Seremban 9 malam aku terpaksa tunggu ayah 2 jam coz dia jemput adik yang kerja sementara after SPM kat Semenyih. Memang aku duduk je la habis masa pandang gelagat manusia. Rasa menyesal waktu tu tak bawak note. Dah la study week, pas tu tak study lagi. Hadoi!

Its Sol and Mira

Me and Maz..See! Maz bawak berbeg-beg coz dia nak terus balik Segamat

Ngah round tu terjumpa pulak Christmas tree yang besar and sangat cantik. Mengelip!






4 comments:

Lya Colours said...

oit x habaq pon naa

nur atiqah wahida said...

perghhh...sampai ke melaka shooting :)

Schajar McFlurry said...

study3! kat cni pun study week jugak.. ^_^

ILA HonEyBuNNy said...

wah2..

jalan2 melaka..ehheh..

gd luck dear...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman