Sunday, 27 November 2011

Stress??

Salam Maal Hijrah semua! Aku di kampung and sok baru balik Segamat. Cuti umum kan.

Rasanya dah seminggu aku selalu sakit kat tengkuk. Kepala pulak sangat senang sakit. Aku mengadu kat ibu and katanya maybe darah aku naik coz sakit tengkuk selalu ni melibatkan darah naik. Entah, aku malas nak check kat klinik. Ibu kata mungkin stress, tu yang jadi cam tu.

Stress? Aku rasa biasa je. Mungkin keje yang makin menimbun sekarang ni agaknya. Semua nak kejar date. Belum termasuk kuiz dan test lagi. 


Aku akui aku seorang yang tak boleh berserabut. Kalau ada banyak benda patut buat, aku akan listkan mana yang patut dulu. Tak boleh ada benda yang menganggu dalam kepala ni. 

Setiap pagi pulak aku suka minum white coffee. One of my favourite. Talk aku tengok kat tv mengatakan, its ok to drink coffee everyday asalkan jangan lebih dari 3 cup. Tu pun menyumbang pada sakit kepala ke?

Yang pasti, aku selalu sakit tengkuk sekarang. Ibu risau tapi aku buat biasa je. Malas nak fikir yang bukan-bukan. Maybe bila sampai satu tahap yang aku rasa serius, baru aku check.

Jadual bulan 12 dah disusun dengan jayanya. Dah start padat menjelang hujung-hujung sem ni. Nak balik kampung pun susah sikit lepas ni sampaila minggu study week start christmas.

Betul ke aku ni dah kena penyakit stress??*oh no!*

2 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

jangan serabut2 dear...

ila pun serabut tapi leh wat rilek..hehe

bagusnya dah atur jadual...bagus2...tabik spring la..ila kena rajin jugak neh..herheh

mysara said...

tu la..ngah cuba merelaxkan diri..hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman