Tuesday, 18 October 2011

Picnic di waktu malam

Salam. Di sebalik kesibukan yang tak pernah putus ni, kami tetap curi masa untuk enjoy. Segamat tak macam Shah Alam, Bangi boleh pergi mana-mana je lepak. Malam kat sini dah sunyi.

Malam semalam aku dan kawan-kawan kelas turun padang. Picnic tengah malam! Kalau entry before this kat Dataran Segamat, kali ni kat situ jugak. Ye la, kat mana lagi tempat yang luas dan terbuka. Ada yang bawak air nescafe siap dah dibancuh sejag!, bawak kuih rayer, biskut, kacang, cokelat, keropok and dengan cawan sekali la! Bukan setakat tu, siap bentang tikar kat tengah dataran tu.

Kelas hari Isnin memang tersangatlah padat. 8 pagi-6 petang. Diakui yang kepala selalu ting-tong. Tu yang picnic malam-malam dari 10.30-12.45 pagi tu. Yang penting, enjoy! Rehat sikit kepala otak ni!






Duduk depan : Sol
Belakang dari kiri : Apiz, Ayu, Mira, Me, Anis and Az

Daripada korang sibuk tengok movie, jalan-jalan tak tentu pasal, baik buat macam kitorang ni. Save budget!=_=

2 comments:

jeBateja said...

uikk..kalau ramai2 mcm ni.....cicah biskut mmg sodap beb.......ahakz

mysara said...

mmg pn! se tin biskut ktorg ada bwk!:DD

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman