Saturday, 15 October 2011

Masih muda

Salam. Tajuk bertujuan untuk memberitahu tuan tanah masih muda. 21 je okeh!

Kenapa tajuk ni aku utarakan? Actually sekarang dah berulang-balik trend kahwin awal. Kawan sekelas aku yang baru je sambung degree bulan 1 kahwin. Tak lama lagi je kan. Lepas ni pergaulan we all mesti terbatas sikit. Ye la, dia dah ada husband. I je masih membujang! Ahaxx!

Budak rumah aku pun nak bertunang bulan depan. InsyALLAH. Kadang-kadang aku ada la rasa ketuaan sikit bila kawan-kawan sebut bab kahwin and tunang ni. Tapi, aku tetap rasa aku masih budak-budak yang still perlukan my mummy and daddy! Huk huk

Kahwin ni memang bak kata orang *bukan kata aku* seronok. Tapi tanggungjawab kita selepas tu besar. Kalau dah betul-betul bersedia, boleh la. 

Aku ni masih suka-suka, gila-gila je lagi. 21 terlalu muda untuk mengikat mana-mana hubungan serius. Biar single dulu. Bukan pe, Prince Charming tak turun ke bumi lagi. Hehe


Dalam umur macam ni, kita bukan suka-suka je pakai belasah. Paras rupa bukan keutamaan. Sifat peribadi tu yang penting. Rupa, just good looking @ sedap mata memandang.

Pada kawan-kawan yang nak kahwin or tunang tu, selamat melalui fasa baru dalam hidup anda. Eh, one more, jangan lupa jemput aku..=_=

4 comments:

cikzsmile said...

salam. yep kwn saya pun umo 18 dah khwin. jeles tgk dia. tp bila fikir tggungjwb tak semua org dh bsedia kan :)

jeBateja said...

Alaaaaa...sampai masa....nanti kahwin aaaa.....ahakz...jgn lupa jemput plak....dekat je ni...ahakz

nazirah said...

heee btul2.. stuju tu
skrg ni dorang kawen awal
sbb nak elak maksiat mmg bgs
tp tjgwb tu mmg kene bubah sme skli
tkpe msh awl lg.. jd mcm sis ni
23 pn blm kawen lg ngeee ;)

mysara said...

tggjwb tu yg harus diutamakn..
insyALLAH..mai kwin sok mai akan jmpt my geng blogger...hehe..;)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman