Saturday, 22 October 2011

Karoks!

Salam. Home sweet home! Entry ditaip di kampung tercinta!

Rabu baru-baru ni, 19/10 aku dan member pergi merehatkan kepala otak. Karoks time! Ada pusat karaoke baru bukak kat Segamat ni. Besar dan cantik. Dream World. Oh! Excited!

Kami bertujuh and dapat student price. Kat sini tak kira bilik tapi ikut satu kepala. RM 8 dari pukul 1-7pm untuk mana-mana 3 jam! So, kami belasah memekakkan suara 3 jam! RM 8 je kot!..Berbaloi-baloi.

Actually memang dah lama teringin nak karoks. Lepas tu dalam minggu ni memang banyak kerja sampai aku rasa sleepy sangat. Tidur tak pernah nak cukup. Tu yang pergi karoks. Macam-macam lagu bantai. Balada, rock, dangdut, bollywood, sume ada la.






Style cacat! :D


Kawan-kawan yang kat Segamat kalau nak karok tu, aku suggestkan tempat ni. Sangat selesa and staff dia baik and mesra belaka. Dijamin!

Jangan lupa bawak student card okeh!

5 comments:

nelly said...

jom karok sama2 dgn nelly !
:)

mysara said...

jom2! nelly duk ne? ;)

onie said...

bau rokok dak bilik tu?hehe

mysara said...

tak langsung!;)

Anonymous said...

Kat mana ye?

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman