Tuesday, 18 October 2011

'Assignment' kat tengah bandar

Salam. Haila..Sekarang cik mai sangat busy dengan bermacam-macam assignment and presentation.


12hb minggu lepas aku and the group planning nak siapkan one of our presentation. Siang kelas sangat padat sampaikan aku terpaksa amik vitamin untuk ketahanan badan coz aku ni species cepat pening.


Tempat strategik, Dataran Segamat! Haha. Tengah bandar *kot* and we all pun duk kat tengah-tengah dataran tu. 10.15 malam discuss itu ini sampaila ke jam 11.30 malam. Jangan tak tau jam kat dataran ni akan berbunyi lagu like 'zapin' setiap jam. Unik kan? Kat tempat I tak cam tu.


We are consist of 6 members but at that night one of them can't come.


Me and Mira. Kurus-kering giler dia ni. Aku pun tak tau bila aku dapat kurus macam dia.



Ayu and Sol sedang tekun menyiapkan tugasan masing-masing. Chaiyok2! Aja!

Satu-satunya kumbang dalam group kitorang, Udin. Yang penting dia sangat sporting bila diperlukan.

Korang agak, assignment kitorang ni berjaya tak disiapkan time tu? Sape dapat jawab dengan tepat aku bagi gula-gula. Hehe.

3 comments:

HasrulHassan [HH] said...

syok apa buat assgment cam ni .. aduhai .. rindunya dengan assgment ..huhuhuhu...

www.hasrulhassan.com

mysara said...

syok bila wt kt tmpt2 cm ni..hehe

cikzsmile said...

salam. err mesti x siap sikit2 kan ? haha main teka je. kih3

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman