Saturday, 24 September 2011

Karaoke lagu Korea?

Salam. Baru-baru ni aku and budak-budak umah berkaraoke tak jauh dari umah sewa kami. Ye la, duduk tengah-tengah bandar kan. 

Melepaskan gian setelah lama tak mengeluarkan suara yang dalam tempayan ni sangat-sangatlah syok. Satu bilik RM16 per hour. Ok kan?

Tengah dok pilih lagu tu, terjumpa pulak lagu Korea. Most of that Super Junior. Apa lagi, we all try klik 'Sorry Sorry'. Konon nak nyanyi. Start je lagu, keluar tulisan Korea and tulisan Melayu yang kecik comel. Dah la lagu tu laju. Ternganga tak tau macam mane nak nyanyi.=_=



Tapi disebabkan minat punyer pasal, kitorang biarkan and on original sound. Dapat dengar SuJu nyanyi. Wah, gempak tempat karok tu. Ramai jugak yang datang kat pintu bilik kitorang. Pelik agaknya kitorang nyanyi lagu sedangkan tengok je. 

So, korang yang minat tu, leh la ke tempat karok and nyanyi lagu Korea. Practice practice..:p

No comments:

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman