Monday, 8 August 2011

Aku dan Mereka

Salam. Entry malam ni berkisar tentang 'persahabatan'. Cewah!

Sedia maklum aku sekarang dah jadi wanita bekerjaya..*sila muntah*. Busy memanjang dan hari ni setelah sekian lama dapat berehat sepenuhnya kat rumah.

Aku kerja kat mall, ground floor. So, banyak kedai-kedai lain kat ground floor tu selain dari kedai aku. So, dengan ramah mesranya aku telah berkenalan dengan mereka semua. Haha. Setiap kedai kawan aku and kami sekarang ngam! Seronoknya kawan bertambah-tambah! Walaupun aku hanya kerja sementara tapi 'friends forever' kan??

Yang penting sekepala. Bila boring, jalan-jalan la ke kedai diorang and same goes to them. Tak pernah kedekut kalau ada makanan or etc. Pendek kata aku seronok dapat kawan-kawan yang best! Jom aku kongsi pic diorang yang ada dalam lappy ni..^^


Depan kiri : Kak Wani (kedai silver)
Depan kanan : Kak Sya (kedai silver)
Belakang : Kak Julie
*tuan tanah tak perlu diperkenalkan..:p*


 Kami di kedai silver. Cermin cantik and besar. Tu yang masing-masing amik peluang!

Ni Kak Julie dah letak nama. Along ni budak butik. Kak Julie kedai kasut and cik mai kedai kecantikan & facial.

Pic curi aku and Kak Julie. Try cincin kat kedai silver. Saje melawa. Bukan nak beli pun!:DD


Yang hujung belah kanan tu Syiera. Dia budak kedai silver gak. Muda lagi. Baru 17.


Kami keterujaan tengok rumah kartun yang cantik tu. Apa lagi, amik handphone and snap!! Waktu ni semua orang sibuk keluar nak berbuka puasa. Mall sunyi. Hehe


Pic tak da motif antara aku dan Syiera

6 comments:

nuruhuda_329 said...

bersahabat biar sepanjang usia:)

Anies Anessa said...

wah,muka kamu mcm adik kwn saya

mysara said...

nuruhuda : yup..:))

mysara said...

anies : wah..ye ke? tp tu la..mai ni tak da kakak..hehe

wahida said...

salam dear...sori lama tak singgah sini..
ko sihat?
wah, dah keje ko sekarang ye..
keje bebaik tau...

mysara said...

chat alhamdulillah..
kje sementara je mnunggu smbung blik..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman