Sunday, 1 May 2011

Bertemu AIN MAISARAH

Salam. Anda kenal Ain Maisarah?? Nama 'Maisarah' tu dah sama dengan nama aku. Hehe

Ain Maisarah adalah seorang novelis. Bermula dengan menulis buku untuk remaja  golongan belasan dan kini terdapat juga buku untuk golongan dewasa. Aku start baca buku Ain Maisarah ni dengan story..Aku Mahu Popular sekitar 2008. Itupun sepupu yang perkenalkan.


Hari tu 26/4 sewaktu aku ke Pesta Buku Antarabangsa KL 2011 dan ke KEDAI PINK AIN MAISARAH, dia tak da. Sedih-sedih-sedih. Kemudian aku ke PTS PUBLICATIONS, pun dia tak da. Oh, memang tak da rezeki nak jumpa dia.

Hari ni 1 mei, aku ke pesta buku lagi coz adik aku nak beli buku rujukan. Oh! Sangat sesak okeh! Kalah ikan sardin! Maklumlah..hari ni adalah hari terakhir.

Walaupun sesak kalah ikan sardin tu, aku tetap ke Kedai Pink Ain Maisarah dan alhamdulillah..dia ada!! Hoorreeyy!! Riang tak terkata hati ni. Aku tak melepaskan peluang untuk mendapatkan buku terbaru dan dapatkan autograf serta bergambar. Hek hek

Nak tau buku apa yang aku beli? Sila lihat bawah..


Macam budak-budak kan? Adik aku pun membebel kata aku macam budak-budak. Biarla! Asal aku happy! Ahaxx. Bestnya dapat jumpa Ain Maisarah..^^


Dan seperti yang diketahui, pesta buku telah melabuhkan tirainya. Eh, belum lagi. Tepat pukul 9 kang. Pasti aku tak kan sabar tunggu tahun depan pulak!=_=

6 comments:

Manja (let it be my sweet name) said...

manja teringin nak beli novel tu, nanti ade masa manja beli

Kumpulan 2PM dan SNSD menetap di Malaysia??

GiLoCatur said...

anak pakcik pun meminati novel2 Ain Maisarah. dia pun gembira dapat bergambar pada 1 Mei lalu.

http://anisfarihasaleh.blogspot.com/2011/05/anis-bertemu-ain-maisarah-di-pwtc.html

mysara said...

manja : best..mai baru je hbs baca..:)

mysara said...

GC : sama la ngan kte..1 mei gk..:)

jeBateja said...

alamak...cun nya novelis tu....ahakz

mysara said...

comel kn dye..hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman