Saturday, 14 May 2011

13 mei..21 sudah

Salam. Entry ni sepatutnya ditaip semalam, 13 mei. Tapi kerana blog menghadapi masalah sepanjang satu hari, jadi ianya ditaip pada 14 mei.

Alhamdulillah 13 mei 2011, genapla usia aku 21 tahun. Muda lagi kan? Masih remaja! Orang kata 21 ni dapat kunci kebebasan, ye ke? Umur 21 ni dah boleh daftar mengundi. Sorang member aku yang kini bekerja di Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) baru je mesej pagi tadi kalau aku nak mendaftar nama. Terasa ketuaan sikit bila masuk bab-bab mengundi ni.-.-

Ucapan 'happy birthday' banyak yang aku terima semalam. Dari 8hb lagi aku dah mula menerima ucapan birthday. Thanks pada kawan-kawan yang wish sama ada face to face, mesej or facebook. Saya sangat menghargai anda.=_=

Actually aku dah celebrate birthday awal, 8hb coz waktu tu adik aku yang kat asrama bercuti. Ibu buatkan my favaorite mee kari. Credit to my mum! Katanya sempena 21!


Hadiah yang aku terima seperti baju, perfume, klip rambut kaler pink! dan lain-lain, aku sangat hargainya. Thanks! Kali ni jugak, sempena 21 khas untuk my birthday, aku dapat kek cokelat, roti cokelat, ice-cream cokelat and cokelat cadbury. Sume cokelat!! I likeeee!!

Bila umur makin naik ni, biasala pesanan ibu ayah agar aku makin matang, belajar rajin-rajin and so on. Tak kurang jugak ibu dah start bertanya my Mr Right. 

Alamak.....ingat senang ke nak cari. Bukan boleh pakai kebas tepi jalan. Tunggu la wahai ibu ku. Anakmu ini sedang menunggu Mr Right yang dianugerahkan oleh Allah swt padanya. Masa dan ketika tidak dapat dinyatakan.^^

p/s : oh ye..hari ni birthday kawan baik aku, syira..see!! selang sehari je..happy birthday sayang..=_=

4 comments:

nur atiqah wahida said...

mai!!happy birthday!!ceria2 selalu :)

Anna Boleyn said...

huaaaaaaaaaa..lamanya dah x dtg blog ni..okay kite dah start nk bw blk. hehe :p

happy belated birthday tu u!*walaupun dah wish kat fb tp nk wish lg skali kat blog)

semoga mai dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. :)

jeBateja said...

apa pun selamat hari lahir......semoaga berjaya dalam hidup....ahakz

mysara said...

thanks atieyq, kak hana and jebat..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman