Monday, 18 April 2011

Selamat tinggal..Mampukah saya?

Salam. Entry ini sangat berat untuk ditaip. Air mata sedang mengalir dengan lajunya.*ok, tipu!*


20hb aku akan start final exam sampai 25hb. Jadual sem ni agak pack. Tak memberi tuan tanah ruang untuk bersuka-ria *baru je planning nak berkaraoke lagi..:p*.

Aku mengaku yang berat sangat hati ni nak tutup lappy, tutup blog! Wa...help me help me! Tapi aku terpaksa coz exam penting. Dah la ni final sem. Tak boleh main-main. Study week di rumah pulak kerje mengadap lappy je.

Sangat berat hati untuk mengucapkan selamat tinggal pada blog.T_T

Rasa macam nak nyanyi lagu 'doa perpisahan' tak pun 'bertemu dan berpisah' pulak.*sangat over!*

Mampukah aku? mampu ke? T_T

Pasti aku akan kerinduan bangat dengan blog, SB. Nak BW. Oh, touching nya saya. Tapi rasanya kalau aku dah kerinduan sangat, aku on je! Ahaxx! Fikiran jahat di situ.^^


Sabarla hati. Ni cuma sementara.

Oh tidakkkkkk. Kuatkanlah semangat.=_=

p/s : good luck pada sume kawan-kawan yang senasib dengan diri ini..:)

8 comments:

Eija Hassan said...

gud luck utk final exam dear (;

wAnIEy HuNNy said...

ganbate-ne...~ :)

mysara said...

thanx..:)

yatie's EPISODE said...

good luck sayang. (:

haishh.. jeling2 lah sikit belog nuhh. haha.
yati ada tag my. (:

mysara said...

ada tag?
ala yunk, soe xprasan la tu...
nanti mai check ye..:)

jeBateja said...

dah...dah...ko tak yah tgk blog dah....poei study....nanti gagal nanti...susah...

ain revival said...

gud luck untuk kamu dan untuk diri sendiri..:)

IftiMonstaa said...

haha sedihnyaa. hmm gud luck sis! all the best okay :)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman