Monday, 25 April 2011

Saya pergi MAKAN, bukan MAKAM

Salam. Terlalu sibuk dengan final exam. Jadual sangat pack. Jarang tengok blog. T_T

Lepas je pukul 6.30 patang kat hostel aku ni, kalau nak keluar, kena bagi kad merah kat guard. Kad tu menunjukkan ke mana kita pergi or tujuan apa kita keluar. Tu untuk kad keluar je. Kalau kad bermalam, kaler kuning.

Kalau nak keluar makan malam, aku bagi la kad ni. Actually aku bukan suka sangat nak bagi kad kat guard ni. Tapi, aku saje nak penuhkan column. Hek hek

Nak kata aku angin, tak ye. Tapi aku pelik. Agaknya mak cik dan pak cik guard ni tak habis belajar BM kat sekolah dulu, tak pun tak pay attention time cikgu mengajar.=_=

Ada satu column kat kad tu, 'TEMPAT'. Jadi guard tulis la MAKAN  byasenya coz tu je tujuan aku keluar malam. Tapi yang aku peliknya, dia bukan tulis makan, ditulisnya MAKAM!!

Bukan satu or dua column macam ni, banyak. Ni pic yang dapat aku tunjuk sikit. Haila haila..entah makam sape-sape la aku pergi. Suka hati dia je tulis. Actually, dia tau tak apa maksud makam tu ek??^^

3 comments:

nur atiqah wahida said...

weyh!!
kelakar giler!
yang aku punyer banyak tulis b.b.b.
bandar baru bangi..hahaha..kelakar..:D

mysara said...

ntah pape btul guard tu..
adoi..:p

nur atiqah wahida said...

hahaha..tak pe..dah abes dah study kt kptm tu..hehe..

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman