Sunday, 10 April 2011

Presentation Entrepreneurship

Salam. Oh sangat lega sekarang. Semua presentation dah lepas. Presentation entrepreneurship (ent) yang sangat mengganggu kepala otak aku minggu ni. Semuanya telah berakhir bila kami la first group yang present pada 7/4.

Entry sebelum ni aku ada bagitau nak cerita kan? Meh kita bercerita sambil tengok gambar yang disediakan.

Company aku MANIQUE SDN BHD. Sebelum tu, jom berkenalan..




Dari hujung : 

Fai - Marketing Manager
Ren - General Manager
Syira - Design Manager
Ina - Administrative Manager
Mai @ Tuan tanah - Finance Manager
Ayu - Operation Manager


Company kami provide baju yang bermanik. Company baru so kami kena present Business Plan. Actually kawan aku, ayu memang betul-betul jahit manik pada baju yang kitorang display. Sangat hargai usaha dia. Ni dia baju yang telah diletak manik.







Kami tak dapat bilik yang besar coz banyak kelas full. Tapi alhamdulillah, yang penting apa yang nak disampaikan dah pun selesai.

Sangat lega kawan-kawan bila semuanya dah selesai. 

20hb start la exam. Jauh di sudut hati, ada jugak rasa sedih bila nak tinggalkan kolej dan kawan-kawan kat sini. But, life has to move on!! Yeah!!

2 comments:

jeBateja said...

wow.....ayu nya baju2 tu....err...silap...awek2 tu...ahakz....ahakz.....mcm ni presentation erkk....macam real plak.....ahakz

mysara said...

ye la..prepare nk kje sok..hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman