Friday, 1 April 2011

Jadual yang menyesakkan!

Salam. Jadual final exam uitm dah keluar! Dan dalam banyak-banyak sem, sem ni la paling tak best! Sangat menyesakkan! Exam uitm start 20 apr and habis 8 mei. Kalau sem-sem sebelum ni, aku start awal dan habis last sekali. Banyak gap. Tapi sem akhir ni lain pulak ceritanya.

Paper yang punya lama 20 april sampai 8 mei tu, tapi paper aku hanya 20 apr sampai 25 apr je! Kejap je kan? Memang la. Tapi nak pulun nya? Hoho..


20hb -> Selling
23hb -> Operation Management
25hb -> Entrepreneurship and Investment

See!! 25hb tu sampai 2 paper. Pagi dan petang. How come! Memang jadual ni nak suruh aku biul sekejep. Aiyoo..last sem pulak macam ni.

Memang la cepat habis. Tu yang best. Tapi kena pulun gila-gila la. Agak-agak, aku masih on blog tak time tu?? Hehe. Tak da jawapan sekarang..=_=

6 comments:

nur atiqah wahida said...

uitm suka seksa student!huhhuhuh..

mysara said...

haha..sdey aku jadual sem ni..huk huk

nur atiqah wahida said...

tau xpe..walaupun cepat habes,tapi masa nak study tak de..:(

yatie's EPISODE said...

hekhek. same mcm jadual exam yati sem lpas. tapi yati account and Entrepreneurship dlm satu hari. mmg naik gilerrr! ^^

mysara said...

atieyq : diorg saje bg kte dugaan sem akhir ni...

mysara said...

yatie : tu la..mai sem ni..sblm2 ni tak pernah kne cm ni..sabar je la...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman