Thursday, 21 April 2011

First paper

Salam. Eh, aku terupdate nampknya! Ahaxx! Setelah 2-3 hari tak online. Aku tahan diri tau dari on blog!^^

Semalam, seawal 4.30 pagi aku dah bangun. Bersiap-siap kat kampung untuk balik ke Bangi. Hujan sangat lebat! Turun mencurah-curah  sepeti cokelat koko crunch ke ladang gandum! Aku dah naik risau. Tak kan la keadaan akan terus macam ni sampai pagi nanti. Aku ada paper pukul 9 pagi.

6.20 aku dah sampai kat depan guard. Baju dah basah sikit kena hujan kat kampung tadi. Alhamdulillah Bangi baru je rintik-rintik kecik. Lega. Dengan keadaan aku yang penuh beg di bahu, tangan kanan dan kiri, kan payah kalau hujan.

Dan......sangat la lega selepas habis first paper. Paper selling dah lepas. Aku dah boleh terus simpan buku tak payah bukak-bukak! Kepala dah rasa sangat berat selepas 3 jam mencurahkan apa yang ada. Dah la sit aku untuk subjek ni no 1!!

Now, aku kat kampung. Boring nak duduk hostel, jadi balik la! Ada lagi 3 paper! Hoho.

Ok tata! Kena study ni..-.-

Ni ditulis oleh lecturer investment dalam buku tutorial aku. Thanks miss! =_=

12 comments:

cikzsmile said...

assalamualaikum
alamak,best la dah U pun dpt lg bintang-bintang tu !
so cute !

Dea said...

gudluck!!..:P

mcm ni lah said...

follow you dan tinggal jejak utk dijejaki

My MiRa said...

hehhehehe mira doakan yang terbaik untuk kamu ok??
moga allah sellau bantu kamu..
doa banyak2 ok sayang..muah

teddyz story said...

comelnye bintang2 2......masa zaman sek rendah dulu2 selalu dapat.. gud to you n me.

mysara said...

cikzsmile : ktorg bdk2 claz mmg slalu dpt bintang..klu kje ok, sure dpt bintang pnyer la ngan miss ni..hehe

mysara said...

dea : thanx..:)

mysara said...

mcm ni lah : sy dh follow kamu..:)

mysara said...

my mira : ok..thanx mira..:)

mysara said...

teddyz : tu la..dlu skolah rndah berlumba ngn member2 sape paling byk dpt bintang..
skrg pn berlumba g tgk masing2 dpt brape bintang..hehe

Bella Bell said...

gud lark dear..do ur best ok :)

mysara said...

thanx bella..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman