Thursday, 3 February 2011

Fesyen yang unik!!

Salam readers. Cuti ni memang hampir sepanjang masa aku online. Ye la..terbukak sikit minda ke dunia luar. Ececeh..alasan betul! Dalam seronok-seronok online, kawan aku tag satu pic ni. Bila bukak, mak aiii!! memang fesyen terkini ala-ala tip top la! Description kawan aku 'dia terlupa pakai seluar dan cardigan'.

Jadi aku rasa nak kongi la dekat sini. Aku pun tak faham dengan manusia sekarang. Aku tak nak komen lebih-lebih. Mungkin betul jugak, dia terlupa. Ada yang komen kata mungkin dia baru keluar dari fitting room. Kalau tengok pic di atas, dekat laluan pejalan. Emm..macam-macam lah sekarang ni kan. Tak kisah dekat mana-mana pun, macam-macam yang boleh kita nampak.

Berfesyen itu tak salah. Tapi seorang muslim ada batas nya.Tak boleh sesuka hati nak pakai yang bukan-bukan. Entahlah..hanya si pemakai ni je yang ada jawapannya..

2 comments:

Rashid said...

uissss .. hancuss hancuss!!

mysara said...

ntah la kan...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman