Tuesday, 25 January 2011

Twitter..tweet-tweet..

salam
actually aku tak da lah lama sangat ada twitter ni..
tapi mungkin dah beberapa bulan kot
aku tak aktif pun on twitter macam aku on blog dan facebook
mungkin twitter pun baru nak popular kan
bila betul-betul free barulah aku akan on

paling aku suka, of course la logo dia gambar burung yang comel tu..ngeh ngeh
twitter ni sangat simple
aku pun masih belajar lagi macam mana nak expert menggunakannya

mesti korang pun ada twitter jugak kan..
kalau bukak tu, boleh la add aku masuk dalam list korang..hehe
DI SINI ye

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

akupun ada twit. tp tak reti pakai. haha

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman