Sunday, 9 January 2011

Sesi karaoke lagi

salam semua
aku dah start kelas sekarang ni
so, jadual harian dah berisi la..
yang penting, jumaat tak da kelas! yahooo!

suara aku sekarang ni tengah serak sebab karaoke malam new year
tu la..sape suruh karaoke!
tapi tak pe, yang penting aku puas karaoke selama 2 jam!
pic di bawah adalah buktinya..


dan semalam saya karaoke lagi
wah..tak puas-puas ye..:p
nak menambahkan suara yang sedia ada serak kepada bertambah serak ni
paling penting, enjoy!
aku pergi dengan kakak and adik sepupu...



2 comments:

HonEyBuNNy said...

bestnya karaoke....;-) sama la..ila pun jumaat xdk cluss....;_)

Lya Colours said...

hoih dah lama tak asah suara ni

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman