Sunday, 2 January 2011

Sepupuku bertunang

salam
hye you all!
semalam saya kebusyan!
actually tak da la busy mana pun..hehe

baca tajuk di atas betul-betul ye..
sepupu aku yang bertunang dan bukannya aku...
agak-agak, bila pulak turn aku ye...:p
ok! stop berangan!

sepupu aku ni going 24 this 2011..
kami di pihak lelaki
best jugak menghantar orang bertunang ni
dekat-dekat area KL je
yang penting aku serba purple!
one of my favourite colour! haha

kalau korang tak tahu pic siapa ni, memang nak kena betul...haha

hantaran dari kami pihak lelaki 7 dulang berbalas 9 dari pihak perempuan
aku memang suka tengok hantaran ni..
pantang kalau ada kek ke, cokelat ke...
boleh aku ngap! haha

masing-masing sibuk dengan siapa yang patut bawak hantaran

jemput masuk....;)

cincin disarungkan..

selamat bertunang to both of you..tak lama lagi, kak ayu akan jadi sebahagian dari our family...:)

4 comments:

ecahmiaishika said...

haaha~~Ingtkn kmoo~~~lallaa~~upa2 nye spupu~~Kmoo ble lgi

eykameow said...

heee muka tunang cosin u still amek gambar n buat muncung.huhu comelss!

HonEyBuNNy said...

tuan blog neh bila lagi??hehhe

mysara said...

giran tuan blog??
agak2 lagi 6 or 7 tahun kot..
tak pun, senang2 tahun depan je la..haha

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman