Tuesday, 25 January 2011

Planning...Bukit Broga

salam
aku and family ada planning nak ke bukit broga cuti rayer cina ni

korang ada tak yang dah pergi? sila angkat tangan!
aku langsung belum pergi!
walaupun tempatnya dekat dengan rumah aku..tak sampai 5 minit pun
biasanya memang macam tu kan..yang dekat dengan rumah kita la tempat yang paling susah kita nak pergi

tapi baru-baru ni aku ada terbaca kes salah seorang pelajar UITM tergelincir dari ketinggian 50 meter
kawan kakak sepupu aku sendiri
tulang belakangnya teruk dan dia kini di Hospital Kajang
timbul la sedikit kerisauan antara kami..sebab aku nak pergi satu family termasuk adik aku yang paling kecik 10 tahun
tapi aku rasa dah besar sikit la kot
apa-apa pun, safety first!
harap-harap planning kami tu menjadi la nanti
malas dah..asyik tunda je..

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku blm penah pg lg

mizzbutterfly said...

pergi je..besh..but take care..nk pergi raya cina kan..tak rami org punye..sbb mostly yg rajen naek ni chinese..so dorang kan pergi beraya..so melyunesse je yg tinggl..bye..have fun ther...

mysara said...

thanx..;)

:: Lin :: said...

sye pnh g bukit broga...
mmg penat...
huhuhu

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman