Tuesday, 18 January 2011

Hujan di pasar malam

salam
lama sudah aku tak pergi pasar malam dekat area bandar baru bangi ni
kalau dulu-dulu ada la..

so, hari ni aku ke seksyen 16
pada sesiapa yang duduk bandar baru, mesti tau pasar malam setiap hari selasa dekat area ni
mula-mula keluar dari hostel, hujan baru je berhenti
so, dengan rasa bongkak dan poyonya aku tak bawak payung! hah!
amik kau! sampai sana hujan!

jadi terpaksalah aku dan roomate berdiri macam pekerja baru masuk kerja dekat stesen minyak Shell
sumpah aku boring berdiri dekat situ
ada la beberapa lama menunggu hujan reda
then, lepas agak-agak gerimis barulah melakukan tawaf di pasar

dalam keadaan reambang mata tu mesti tak tau nak beli apa kan..
nak makan nasi macam terlalu padat sangat perut nanti
last-last, aku beli chicken chop je
boleh la tu..yang penting, makan!

ok la..aku nak pergi menjamu selera
soon..aku update lagi ye..:)

3 comments:

mizzbutterfly said...

dah tak bolh pergi pasar mlm tuh da..coz kelas till 7 pm...nk pergi time malam..rase serabut aje...

ecahmiaishika said...

x g la hari ni~~~huk~~craving for nasi lemak~~Huuu

Lya Colours said...

mana gambar ciken cop nye. huhu

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman