Tuesday, 11 January 2011

Facebook akan ditutup??


salam
hari ni aku habis kelas awal..pukul 1
so, boleh la aku meluangkan masa online

baru-baru ni aku ada dengar khabar angin yang facebook akan ditutup
on 15 march 2011
betul ke?? ada sesiapa yang tahu kesahihannya??

kalau betul, ini memang satu berita yang amatlah tidak menyenangkan
aku baru setahun lebih dekat facebook ni
dengan facebook la aku dapat jumpa kawan lama, cikgu-cikgu zaman sekolah dulu and kawan baru
bukan setakat tu, facebook juga menjadi medium yang paling senang dan cepat untuk menyebarkan maklumat
ada di antara lecturer aku yang menggunakan facebook untuk inform tentang kelas dan assignment
kalau handphone, tak semua orang ada nombor telefon satu sama lain kan..

selain dari facebook dan blog, aku ada twitter and myspace
memang yang dua ni aku jarang bukak sebab aku lebihj tertumpu pada facebook dan blog
kalau facebook dah tak da nanti.........
hilanglah semua kawan-kawan yang aku sayang
waaaaaaa...

harap-harap itu cuma khabar angin je lah ye and tak benar sama sekali
sama-samalah kita tunggu sampai 15 march nanti
wait and see...

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

akupun byk baca pasal ni. hm.... kalau tutuppun aku tak kesah

Lya Colours said...

rumours je kot

HonEyBuNNy said...

betul tu...sma2 la kita tunggu kan....ada yg kata benar n ada yg kata xbenar..ehheh

♥e'in♥ said...

mintak2 xjdik an.. huhuhu.. tsk!

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman