Sunday, 12 December 2010

Me as a Cashier

salam semua...
lama aku tak update kan?
sangat sibuk la...
pada kak eja, memang dah teruk pun bersawang blog mai ni kak..:p
aku kena kerja 7 hari seminggu sempena promosi BACK TO SCHOOL
adoyai..tak larat tau! tapi gagahkan diri jugak pergi kerja
dah la pagi sampai malam

oh ye, aku seorang cashier...
ada best and ada jugak tak bestnyer
hari biasa, customer tak ramai sangat, bolehla jugak berelax-relax....
cuba kalau time cuti..memang tak menyempat!
terkejar sana-sini!

kalau customer tak puas hati dengan harga, cashier lah yang kena..
sesuka hati diorang je
ada ke nak mintak murah dekat aku...memang tak boleh la
mula-mula kerja dulu memang agak tension bila kena marah dengan customer
tapi bila dah hampir 3 minggu ni, ok la...

actually, aku jugak nak berkongsi kegembiraan sikit dengan korang
semalam result untuk student UITM baru keluar..
alhamdulillah..result lebih daripada apa yang aku target
dekan sem ni...:)
rasa dah tak sabar nak habiskan last sem menjelang bulan 5 nanti

ok lah...i have to go..
penat ni..baru balik pukul 11 lebih tadi...
nanti aku update lagi ye..:)



2 comments:

jeBateja said...

uikkk...maksudnya sampai bulan 5 ke cutinya..???

HonEyBuNNy said...

ciannya...moga cepat sembuh...amin...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman