Monday, 29 November 2010

Kerja sementara

salam
ya ALLAH..lamanya aku tak update blog!
rindu sama kalian semua! ngee~

aku dah start cuti sem selepas last paper 14 nov hari tu..
and buat pertama kalinya dalam hidup, aku bekerja!
ya bekerja dekat salah sebuah pusat pakaian..
sebagai cashier..
tapi aku belajar jugak buat benda-benda lain
ye lah..tak kan nak tau satu benda je kan
best jugak..satu pengalaman baru..kawan-kawan baru...

banyak aku nak cerita dekat korang sebenarnya
tapi aku baru je balik kerja ni..terus online! haha
dah lama tak online kan?
facebook pun guna mobile
hari ni dah masuk hari kelapan aku bekerja
ada suka ada duka..
nanti aku update lagi ye...
tata semua!!

p/s : kenapa aku letak pic ni? ni pic kat bahagian cashier and bear SIN CHAN tu adalah benda yang aku idam-idamkan nak beli..:DD
aku dah beli nanti confirm aku bagitau korang! haha

6 comments:

jeBateja said...

wehhh...nak gi lah kat kedai ni...kat mana hang keja ni...ahakz

Lya Colours said...

keje elok2

::FAIZ FARISH:: said...

patung sincan, hehe, aku sangat suka tgk kartun tu

HonEyBuNNy said...

beli2 jangan xbeli tau...he2...miss u...

♥e'in♥ said...

hehehe.. ok laa 2.. t'isi gak masa t'liuang.. n fulus pon masok..

Shey Hemsem said...

DL eh ?? congrats dear <3

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman