Thursday, 4 November 2010

Kebusyan melanda

salam
wah..rindu sama blogger-blogger semua
lama dah aku tak update entry
laptop pun dah seminggu tak on
ini semua gara-gara final exam

kali ni, aku bukan setakat kena berhadapan dengan final exam..
tetapi jugak dengan exam muet
ada lagi 3 paper on 13 nov ni
disebabkan itulah aku tak sempat nak on laptop

aku jenis yang tak suka benda or kerja berterabur
aku akan pastikan semuanya tersusun dan ada target
jadi..bila setiap kali nak exam especially final exam ni..aku ada target
setiap hari aku akan letak target apa yang aku patut study dan sampai mana aku harus habiskan
dan target itu hendaklah dicapai sebelum aku masuk tidur pada malamnya
itu untuk memastikan jadual aku teratur
setiap orang ada cara masing-masing kan??

ini semua menjelang 14hb je..
habislah semua paper termasuk muet dan final exam
then aku boleh bercuti dengan sepuasnya di kampung...


6 comments:

Lya Colours said...

wish u a very gud luck ye =)

wahida said...

wow...mcm ni lah bagus...study biar smart...

Pencacai Alim said...

gud luck..bz perkara biasa je tu

intanurulfateha said...

gudlak!
i pun amek muet gak 13hb nt :)

mizzbutterfly said...

huhuhu..bukan student la kalo tak busy kan..hikhik

HonEyBuNNy said...

wah...bz sungguh neh...gd luck dear..

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman