Monday, 8 November 2010

HOT FM NITE JAM di I-CITY

salam semua
sekarang ni aku jarang update blog
busy kan..
ok, kita terus kepada cerita utama

sabtu baru-baru ni, 6 nov, aku ada paper petang..2.15-5.15 pm
subject yang memang aku tak suka..insurans..hehe
lepas exam mak cik aku jemput
actually sepanjang study week and final exam aku duduk dekat rumah mak cik aku
kat bangi jugak

family mak cik aku planning nak pergi I-CITY
tengok HOT FM NITE JAM!
wah..memang best la..
waktu kitorang nak masuk ke simpang i-city pun punyer lah sesak!
kupon masuk rm 10

ramai yang datang
walaupun hujan renyai-renyai, semua tetap enjoy!
memang shah alam sangat happening malam tu!
and aku yang baru habis paper petang tadi lagi la..memang melepaskan tension betul la jadinyer
performance BLACK, AZLAN AND TYPEWRITTER and HUJAN sangat best!


bila dah habis dalam pukul 12 tu..tak kan la terus balik kan..
berjalan-jalan la sebentar di i-city
sekarang i-city dah bertambah cantik!



8 comments:

Lya Colours said...

have fun =)

HonEyBuNNy said...

ohh..mai g eh icity tu....ila xg pun sbb hujan la..heheh

ecahmiaishika said...

wahhh..tabah sungguh....gud....fun je tgok

wahida said...

waaa... x pernah gi lg i-city tu...

jeBateja said...

wahhhh...mmg lawa lah...kena bawak poei ni...zirafah yg sekerat tu paling lawa...ahakz

♥e'in♥ said...

bestnye.. huhu..

::FAIZ FARISH:: said...

nice pic

Anna Boleyn said...

waaa..bila masa ni. tak tau pon. hoho

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman