Sunday, 24 October 2010

Tak percaya??

salam
aku ada jawab satu tag dari kak eja hari tu
tentang barang-barang yang ada dalam beg aku
dan..dalam banyak-banyak barang, handphone tak da
kak ila tak percaya bila aku tulis aku jarang bawak handphone keluar

kenapa??
memang tak percaya ek??
em..bunyi macam pelik kan?
buat pengetahuan anda semua memang aku jarang bawak handphone
kadang-kadang handphone letak mana pun aku lupa..teruk kan...
aku malas nak bawak handphone ni
sebab aku rasa kadang-kadang benda tu tak penting
kalau aku terasa nak bawak, baru aku bawak

kalau ke kolej memang aku bawak..cuma handphone aku sentiasa silent
aku tak suka diganggu dekat kolej
mesej or call yang masuk memang nasib la aku check...
itupun kalau aku tergerak nak tengok handphone tu
kalau tak percaya, boleh tanya kawan-kawan aku..haha

ibu ayah aku nak call pun payah
sebab aku ni sangat pemalas bawak handphone kalau keluar
tapi..aku akan call diorang balik bila aku check handphone..
itupun kalau aku ada kredit..hehe

aku tahu handphone tu penting
tapi..entahla..ni memang sifat aku semenjak menjadi 'single but not available' setahun lepas
aku tahu menyusahkan orang lain..
tapi entah...memang aku rasa malas nak bawak
aku lagi rasa free kalau tak bawak
terasa nak bawak aku amik la..:)

4 comments:

Anna Boleyn said...

wahh beraninya tak bawak handphone. kak hana tak berani lerr takut ada apa2 emergency.

HonEyBuNNy said...

he2..ok2..akak pecaya mai xbwa hp...;-) ya memang ada gtu...kwn2 kak ila pn gtu.alamakkk...xjwp ag tag neh...dulu da wat...yg dlu ja la leh??heheh

mysara said...

kak hana : tu la..kadang2 mai pn plil dgn dri sndri..haha

kak ila : haha..ok je kak..

.hani fareza. said...

betul betul.
handphone bole dicmpak dlm bilik mahupun kat ruang tamu.
HAHA

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman