Monday, 4 October 2010

Student dan McD

salam..
kenapa hari ni aku nak bercerita pasal tajuk di atas??
sebab McD delivery aku baru sampai...wah..nyum-nyum!!

kalau student, aku rasa McD la yang paling sinonim
kenapa?? kalau student ni time tengah malam biasanyer student akan call McD
bukan aku je yang buat macam tu..budak-budak hostel yang lain jugak
memang selalu la nampak abang bawak motor dengan beg besar tu hantar McD delivery

kalau esoknyer ada test, confirm malam ni aku dan kawan-kawan makan McD
konon nak segarkan mata la

ada diantara korang yang study dekat bangi kan??
pernah ke McD PKNS??
siapa yang kata tak pernah tu memang tak tau la aku nak cakap apa..haha
McD tu dah dikira sebagai hostel kedua budak-budak kolej aku
mana tak nya, kalau aku pergi pukul 3 or 4 pagi pun ramai budak-budak ni

bukan setakat kitorang, studenat UKM pun ada
ye la..dekat je kan..
semua study dekat situ
kawasannya selesa and apa yang paling aku suka denagn McD ni, fries dye...
wah..perut dah terasa lapar ni....
nak pergi makan McD dulu!!
kejap je order delivery ni...bye!!

6 comments:

LS said...

SAYA SUKA MCD...
KAMI SUKA MCD...

mysara said...

same la kte...:)

ezzu said...

waa...best mkn kat Mcd...
lebih best mkn double cheeseburger...hehehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

uishh..

buat perut kita lapaq ja ni..

mizzbutterfly said...

untungnye bolh delivery..tak aci... ukm tak boley..

mysara said...

ha?? ukm tak boleh??
kenapa pulak??

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman