Saturday, 2 October 2010

Sibuk dengan exam + assignment

salam..
aku sangat pening sekarang
banyak test la
tak cukup tidur betul!
pening-pening kepala aku ni

setakat jadual yang aku ada ni..meh aku senaraikan
PERSONAL FINANCE : test 2 -> sabtu, 2/10
test 3 -> sabtu, 9/10
INTERNATIONAL TRADE : test 2 -> rabu, 6/10
RISK AND INSURANS : test 2 -> (dalam perbincangan)

dah la minggu study tinggal lagi 2 minggu je
itu baru test..tak da la banyak mana tapi subjek tu cukup untuk menyakitkan kepala aku
ni belum aku senaraikan assignment
assignment yang berpuluh-puluh page harus dihantar dengan segera!

kalau badan aku ni boleh berpecah-pecah kepada beberapa bahagian, dah lama aku pecahkan!
sabar je la...
final exam start minggu ketiga bulan 10 nanti
paper aku antara paper yang awal untuk uitm
26hb...and my last paper 14hb..memang paper tutup gate la!!
hari terakhir untuk semua student uitm exam
petang pulak tu...aku rasa hampir setiap sem aku dapat paper tutup gate!


6 comments:

ezzu said...

memg byk test di akhir2 sem nie....aku semlm ad 2 test... esok ad 1 test n selasa nie ad 1 test...waaa...penat lh jgak...

LS said...

penat2..
gementar2...

gd luck..^_^

mysara said...

ezzu : yup..mmg byk test skrg...
memeningkan kpla betul

lah : gud luk for you too...:)

LS said...

eh..bukan kat situ tulis "LS" ke?..
haha..

HonEyBuNNy said...

hehehhe..sama la kita....busy kan....aiya....n sama gak..ila pun sokmo paper tutp gate...geram tol...hahah

mysara said...

lah : eleh..macam ak xtau ko..hehe

kak ila : tu la..senasib la kte...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman