Thursday, 21 October 2010

Final exam

salam
macam ni la setiap kali nak final exam
mood malas pasti menjelma
nota pun tak habis buat lagi
kertas bersepah-sepah..tak tahu mana nak baca dulu..haha

memang sakit kepala kalau nak final ni
tapi kadang-kadang aku buat tak tahu je..malas nak fikir!
my first paper is on 26 oct..beberapa hari sahaja lagi kan?
preparation? baru satu bab je aku baca..haha
maklumlah bukan favourite subject..international trade..aku memang tak minat sangat dengan subjek ni
kerana...sangat memeningkan kepala aku
especially bila nak hafal semua shipping documents

sabar je la..kalau ada mood kang, aku habiskan lah lagi satu bab..huhu

orang kata bila nak dekat final ni, tak elok makan asam, keropok, maggie..
tapi aku makan je semua! haha
buat marah ibu aku je..memang aku budak tak makan saman betul!

mesti ada di antara korang semua yang tak cukup tidur nak dekat exam ni kan??
aku rasa tidur aku bukan tak cukup..
terlebih-lebih ada la...
sampai dah tak payah nak topup-topup tidur lagi dah...

haish....teruk kalau terus macam ni..
aku dah la tinggal sem ni dan sem depan je..
tak sabar nak habiskan diploma ni..yahuuuuuuuuu!!!

ada sesiapa yang boleh bagi idea macam mana nak mengembalikan mood study aku yang lari entah ke mana tu??

8 comments:

adawiyah rahman said...

sme la kitee..
final exam on 26&27..
woot2
cayok2 mai! :)

Lya said...

mai..klo x blh study jgn push sgt ok? x elok..study kna relax2 ;)

Lya Colours said...

gud luck :)

jeBateja said...

lorrr...mood exam hilang ke...?...tetinggal kat McD kot...cuba hang pi carik sana....tak de kat sana...kat WARTA may be...ahakz

Anna Boleyn said...

awal nya exam! huhu good luck tau.:) btw, anna klu nk bg ada mood study pikir yang 'kalau aku tak study result aku mesti teruk' so-automatically kita akan jadi takut and pulun study. malas camne pon, paksa diri study. hehehe


p/s : 2 hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest!

Anna Boleyn said...

good luck mai.. :)

ada buat 1 entry khas untuk kamu dan lain lain. jom tengok kat sini :

Mission 1 accomplished! – Saya buat yang TERBAIK untuk balas jasa pengomen di HLN… XD :)

HonEyBuNNy said...

good luck...;-)

Nisa A. said...

good luck for your exam dear
:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman