Tuesday, 5 October 2010

Aku dan Make up

sumber ikhlas : cik google

salam
make up ni dah memang sebati denagn kaum wanita kan??
aku ada satu beg yang dikhaskan untuk make up
tu pun dah tak muat
kena beli beg baru

actually aku baru je beli make up tadi..haha
ada la habis beberapa puluh ringgit
aku ni pantang sikit tengok barang make up, sure nak beli
so..better jangan bagi aku tengok lama-lama barang-barang tu

antara kedai favourite aku ialah WATSONS and GUARDIAN
kalau masuk ke sini, benda yang aku akan cari make up la
memang wajib cari make up dekat sini
bila keluar je dari kedai...habis la beberapa....
biasanya kalau ke sini,pilihan aku SILKY GIRL and MAYBELLINE
barang make up dye bagus dan cantik..

selain tu, aku suka jugak dengan barangan AVON
harga amat berpatutan
pantang kalau ada orang tunjuk pahmplet..

tapi satu masalah aku adalah aku ni jarang pakai make up..
aku akan make up kalau ada function penting
macam kenduri, rayer or apa-apa yang sewaktu dengannyer la
tak pun time mood make up aku datang
kalau tak aku keluar dengan muka yang disapu bedak je

yang pasti...saya sangat suka beli barangan make up!!
tapi jarang memakai
aku tahu aku dah habis beratus untuk make up
tapi yang penting aku puas! hehe

6 comments:

ezzu said...

memg dh namanye perempun suka make up....xleh buat ape2 lh...

Ella Hanim said...

aku pun suka beli makeup n tringin nk pakai.
tp tunggu spesis korang pupus dulu.. :)

Ella Hanim said...

aku pun suka beli makeup n tringin nk pakai.
tp tunggu spesis korang pupus dulu.. :)

♥farra♥ said...

mak ai.. byk seh barang make up.. lau kak farra, xpandai make up lgsg.. juz pakai eye liner ngan maskara je.. huhuhu..

HonEyBuNNy said...

hehheheh.suka jugak..terbaikkkk..wajib ada n bawa...ihiih

mysara said...

kak farra : tu gmbr dr google la kak...:p

kak ila : hehe..of course la kan..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman