Sunday, 19 September 2010

Rayer 2010

salam..
wah..ak nak balik bangi kejap lagi...
actually sudah lama ak tak berjalan-jalan ke blog korang

bukan sebab apa, internet dekat kawasan rumah ak ni lembap macam siput!!
*kalah siput kot*
jadi, asal ak klik je nak baca blog korang akan jadi PROBLEM LOADING PAGE
macam mana?? buat sakit hati je
dah sampai bangi nanti barulah ak boleh jenguk blog korang..hehe

kesimpulan yang dapat ak simpulkan untuk rayer 2010..sangat best!!
tahun ni kami konvoi beramai-ramai dengan family sebelah ayah ak...
sampai ke kuala selangor
macam-macam yang berlaku dalam perjalanan..dengan sesatnyer lagi..
tapi itu satu pengalaman kan??


duit rayer??
ak ni nak kata besar sangat tak da la besar mana..baru 20
layak lagi ke dapat duit rayer ek??
tak kisah la..yang penting ak belum kerja..
tak banyak mana pun...setakat rm 120 je..
bolehla simpan and belanja sikit

ak ni bukan jenis kaki berayer..sebab tu duit rayer tak banyak..
ak cuma bergerak rayer ikut ibu ayah je..hehe
bukan sebab ak tak boleh berdikari pergi sendiri tau!!
tapi coz tetamu yang sentiasa tak putus-putus berkunjung ke rumah and kemalasan untuk menyetart motor...:p

ok la..ak nak balik bangi ni...
tapi nak hantar adik ke melaka dulu
nak singgah berayer jugak dekat melaka
rayer kan sebulan.....

ak taip entry ni pun time tengah sibuk berkemas..hehe
tata titi tutu!!


3 comments:

AiN Z said...

hhehhee.. samelah sy umur 20thn ni pun masih lagi dapat duit raya..

Lya Colours said...

nak wet rayaaaaa

mysara said...

ain : hehe...slagi dpt duit rayer kte kutip je la.....huhu

kak lya : ala...akak la bg kat mai....:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman