Saturday, 4 September 2010

Menjelang rayer

salam..
ak dah beberapa hari di rumah..
ak dah start cuti sampai raya since nuzul quran hari tu


mula-mula nak cuti and balik kampung tu memanglah excited..
tapi dah lama-lama ni naik boring pulak
terasa rindu sama hostel di bangi..hehe

setiap tahun, menjelang nak dekat raya ni memang sibuk
of course la korang jugak macam tu kan??
ak and family tak buat kuih pun
kuih tunjuk sudeh........

coz ibu ak ni amik tempahan baju kurung
mak aaaiii!! banyak!! beberapa puluh pasang!
and ak ditugaskan untuk menyembat...tau tak menyembat tu apa??
dekat bahagian leher, tangan and baju

memang penat ak nak mengadap kain yang banyak-banyak tu
adoi...macam ni la cik mai tiap-tiap tahun
tu belum lagi bab nak mengemas rumah!
pening ak! assignment yang melambak pun tak siap lagi...
dengan test yang berpusu-pusu after naik je raya

kalau mengemas rumah memang ak la 100 %
esok kot baru ak start....
emmmm........


4 comments:

♥ cik mija ♥ said...

ambik award kat belog kite k.eheks.selamat hariraya..opss..lum gi..=p.selamat berpose

hamzah ian said...

wa... dah nak raya!!!!

Lya Colours said...

selamat mengemas umah !!

♥farra♥ said...

selamat hari raya mai.. =)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman