Friday, 17 September 2010

Entry selepas rayer

salam...
wah..sudah habis bersawang dan berhabuk blog ak ye
kali terakhir ak update 4 september
hari ni dah 17 september..lama tu!!

oh ye, thanks to kak eja
dye la yang perasan blog ak berhabuk ni...
and kalau korang perasan, tengok betul-betul layout ak ni...
layout before this problem la...
selepas lama tak on blog, hari tu ak bukak, ak pun hairan kenapa jadi macam tu..
so..guna la layout ni buat sementara waktu..
korang boleh baca kan??

wah..belum terlambat rasenyer untuk ak wish
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN
dekat korang semua...
bukan apa, hari tu tak sempat...


ak terlalu sibuk menjelang rayer and awal-awal rayer...
sekarang ni free la sikit..
cuma jadual berayer and tetamu yang berkunjung ke rumah tetap ada
ahad ni barula balik ke bangi semula setelah 3 minggu ak bercuti rayer
*sebenarnyer esok and lusa pun berayer lagi..:p*
mak aaii!! lame kan??
sudah rindu sama hostel tapi dalam masa yang sama malas nak balik..hehe

balik ke bangi nanti, jadual yang sama akan berulang...
bangun pagi-pagi ke kelas, petang tidur *coz penat..hehe* and malam siapkan keje..
macam tu la setiap hari and tu belum kira memerah otak untuk kuiz, assignment and test lagi
final exam pun dah nak dekat
exam MUET lagi..my first paper is on 19 september...
satu pe benda pun ak tak prepare lagi...
buat appoinment dengan miss pun asyik ak yang tangguhkan...haha
macam mana tu??

em....bermula minggu depan, ke-busy-an akan terus melanda sampailah cuti sem...
oh ya, ak dah beli bekalan untuk perancangan diet bawak balik bangi nanti..haha
tak tau la menjadi ke tak...
yang penting bekalan tu mengutamakn kesihatan jugak..hehehe


3 comments:

mizzbutterfly said...

selamat mula kuliah blk...:)

jeBateja said...

wehhhh...jom makan kat kedai makan HAFIZ.....ahakz....


senang2 lalu depan Sapura....jerit2 lah nama den....ahakz

mysara said...

sapura??
kedai ke ape??
seksyen brape??

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman