Monday, 20 September 2010

Aduh!! Headache

salam...
tengok jam sekarang pukul berapa??
cepat!!

adoi...ak sudah sakit kepala...
ak dah duduk depan laptop 5 jam semata-mata nak betulkan segala benda yang kusut dekat blog ni...
dari pukul 2 petang tadi...
anda tahu 5 jam tu berapa lama??
60 x 5 = 300 minit!!
ye..saya sudah duduk depan laptop 300 minit!
sangat sakit kepala sekarang...


actually dulu ak guna satu layout ni...
then bila ak bukak blog baru-baru ni, layout tu problem and entry tak boleh dibaca
ak try tukar and mencari apa layout yang OK and mudah untuk dibaca
tapi problem bila dimasukkan ke blog..
sampailah segala-galanya hilang..
FACEBOOK BADGE, SHOUTMIX, MIXPOD, DAISYPATH, LIVE TYPING..
aduh..pening sungguh!!
ak terpaksa buat baru kesemuanyer...

macam-macam problem kan??
actually ak tak da la busy sangat hari ni..
tu yang ak menghabiskan masa dekat laptop..
update and betulkan apa yang patut...
ok la..dah maghrib ni...
nanti ak akan update lagi....;)

2 comments:

Lya Colours said...

okey gak layout baru ni
simple dgn sebijik epal
x sarat sangat

mysara said...

tu la...
simple je kan....;)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman