Monday, 2 August 2010

Sangat penat

salam...
hari ni, banyak benda yang perlu ak uruskan...
sangat penat weh!!
alhamdulillah, semua dah selesai...

ni, ak cerita.... :

MAXIS BRANCH

  • ak ke sini untuk menguruskan bayaran broadband..ye la, dah 4 or 5 hari terlewat coz tunggu loan masuk...tak ramai orang pun..so, urusan ak selesai dengan cepat!!
CELCOM CENTRE
  • dulu ak pernah cerita pasal kes ak geram dengan pakej CELCOM EXEC yang menipu ak tu....tak pasal2 bil ak sampai hampir RM 200..nak tak nak, ak kena buat payment jugak coz surat saman dah sampai...sumpah! ak benci dengan pakej tu...buat korang semua, jangan percaya dengan promotion yang tepi jalan ni, semua tu penipu!! ak bukan lah percaya sangat dulu, tapi ak kena paksa amik kad sim tu...dan benda ini telah menyebabkan ak tak percaya langsung sekarang walaupun sebesar zarah pun dengan apa jua promotion dekat tepi jalan ni...
BSN
  • ak ke BSN coz mendeposit duit untuk adik ak yang duduk asrama dekat melaka tu...nasib baik cepat selesai....fuuhhhhhh.......
TM POINT
  • ak ke sini untuk terminate my streamyx account..ye la, ak dah guna broadband sekarang...bukan apa, streamyx memang bagus..line laju...tapi ak jarang balik rumah..so, rugi la...kalau dekat bangi leceh bila ak nak guna internet..dah la ak malas pergi CC or nak bawak laptop ni pergi mana2 yang ada WIFI...so, broadband amat menyenangkan ak..boleh dibawa ke mana2...tapi kalau korang nak tahu, ak dekat TM ni dari pukul 4 sampai pukul 6..padahal angka giliran ak dengan time tu cuma 5 nombor je...mak aaaaaaaaaiiiiiiii...lame banar!! jadi nenek tua ak..sakit urat2 duduk and berdiri lama..haha..sampai TM dah habis waktu urusan la pukul 5.30 petang..tapi urusan ak tak settle lagi...
so.....................
sekarang ak amat lega...
semua urusan penting dah selesai dan ak amat penat sekarang...
dah la assignment banyak ni...
memang mencabar ketenagaan ak betul la.... adoiiiii................

8 comments:

jeBateja said...

MAXIS...Broadband okay ke kat BDr BARU BANGI..???

Cik Eja said...

wah3..bz body tol ye cik mai...xpe2..bkn selalu kn....heee...
rht bnyk2 ckit..

Lya Colours said...

yela kalo jarang dok umah, rugi la guna streamyx
tp sy guna streamyx jugak
so far line ok la

wahida said...

teringat akak zaman belajar dulu...

mysara said...

jabateja : ok sangat2!!

kak eja : tu la..terbusy pulak...haha

mysara said...

kak lya : mmg rugi..tu yg mai terminate...

kak wahida : student, cam tu la nmpknyer kak...:p

mira baguih said...

jom boikot celcom!!

mysara said...

jom!! sangat bagus idea tu!! haha

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman