Saturday, 7 August 2010

Overnight

salam...
anda baca entry before this??
ak ada bagitau yang ak menonton THE LAST AIRBENDER pukul 12.45 tengah malam kan??
*lupakan kalau anda tak baca....:DD*
sebenarnya ak and member2 overnight...

ak duduk hostel...
so, gate dah ditutup pukul 11 malam and dibuka semula jam 6 pagi...
disebabkan nak tengok movie punyer pasal, overnightlah kami...

mula2, kami ke ALAMANDA, PUTRAJAYA meninton wayang...
ramai!!
habis je wayang, alamanda dah gelap..
dah tutup kot...pukul 2.30 pagi waktu tu...
nak masuk toilet pun kena guna cahaya handphone...

nak dijadikan cerita, waktu kami nak balik and cadangnyer mahu ke DOWNTOWN, CHERAS mencuci mata, kereta member ak tak boleh start!
alamak!! orang yang lalu-lalang pun dah berkurangan..
kami mintak tolong dekat guard..
tapi, nasib baiklah ada sorang pak cik teksi yang baik hati menolong...
amat2 berterima kasih!!

tengokla keadaan yang lengang waktu ni....di luar alamanda...

disebabkan risau takut kereta problem, kami tak jadi ke cheras..
balik bangi je...
kemudian ke McD..
waktu tu dah pukul 4 pagi kot...
ak angat mengantuk la weh!!
mengantuk2 pun ak makan SAUSAGE MCMUFFIN...hehehe

borak punyer borak sampaila pukul 6 barula kitorang balik hostel...
ada jugak jumpa member2 kolej yang lain dekat McD tu..
ye la, bukan jauh pun dari kolej kitorang...

7 comments:

Cik Eja said...

ish3....smpat g overnight ye...akak dlu2 pnh gk overnight..lg la lawak...siap kna thn polis g...

Lya Colours said...

nak mc d !!!
selamat berpuasa :)

mysara said...

kak eja : kne tahan polis??
adoi...so far, mai lum g r...harap2 tak kan la...

kak lya : slamat berpuase gk...;)

mizzbutterfly said...

hahahahah betul la mata n jangkaan i...time u overmorning kat mc'd tuh... i rase..i perasan u la...huhuhuhu

jeBateja said...

Wehhhh...McD dekat dengan tempat kerja den...awat tak ajak den...ahakz....

mysara said...

mizzbutterfly : ha?? yeke?? McD PKNS?? muka orang ngah mengantuk tu waktu tu...hehe

jabateja : ye ke?? keje kt ne??

jeBateja said...

Sapura Maaaaa....direck okumura tuuuu

Sebelah Ryoka

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman