Thursday, 12 August 2010

Menggigil time exam

salam...
nampak tajuk di atas??
pukul 11 pagi tadi ak ada exam HUMAN RESOURCE..TEST 1...
sebelum exam ak dah call ibu ak..
tu memang cara ak kalau nak exam
kalau tak, hati tak tenteram...

bila dapat kertas and mula menjawab, tangan ak sangat menggigil...
susah nak menulis!! ak pun heran kenapa..
padahal ak dah call ibu ak tadi...emmm....
ak rasa macam nak mintak tangguh test je..
*eh, sesuka hati mak bapak ak je*
tapi ak try jugak calm down and tulis perlahan-lahan...
biar lambat asalkan selamat..ye tak??


alhamdulillah, selepas hampir satu jam, baru lah tangan ak ok sikit...
masih menggigil..tapi ok la....
adoi..kenapa la jadi macam ni...
tapi tak pe, yang penting ak dah dapat menjawab test dengn baik and semampu yang boleh...

oh ye! ak ke bazar ramadhan awal sikit hari ni...
takut sesak giler macam semalam....

ada ke dekat bazar dah pasang lagu raya...
baru second puasa..belum puasa ke 40...hahaha
ush2...

ak nak balik kampung la..berbuka dengan family..tapi banyak sangat test...
tadi baru habis test..
sabtu pagi pulak ada test INFORMATION TECHNOLOGY IN BUSINESS
tension den!


lepas habis test la baru balik kampung...emmm....

6 comments:

ecahmiaishika said...

waahh~~beshnye~~~da lega kn~~bleh pk blik rye jep kn

Lya Colours said...

gigil lapar ek
hihi
biasa lah tuh
student life
bulan puasa lagi letih kan

jeBateja said...

Pehhhh...leh mengigil erk...hang lupa makan tengahari kot...ahakz...

BAZAR ramadhan mana hang pi erk...??..Kat bangi asalkan pasar ramdhan...sesak manjang...

intanurulfateha said...

information technology in bisnes tu senang lah yunk
psal cmputer je kan? ;)

mysara said...

kak ecah : balik raye?? hehe

kak lya : lapar?? amboi3 akak ni....:p

mysara said...

jabateja : sy g dekat depan hostel je...sek 14

intan : aah..psl kmptr...baru g nk berkenalan ngn sbjk ni...hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman