Thursday, 26 August 2010

Me and Bazar ramadhan

salam...
alhamdulillah...selesai sudah puasa untuk hari ni...

kalau time puasa ni, bazar ramadhan antara yang popular kan??
for sure la..ramai orang!
ak pergi bazar dekat je...betul-betul depan hostel ak ni
seksyen 14, teras jernang...
bazar ramadhan dekat sini dah pasang lagu raya sejak puasa kedua lagi!! haha
ak byasenyer mencari kuih je ke bazar ni

sumber ikhlas : cik google

ak suka cari popia, kuih gulung....
hari ni ak berbuka kuih pau and kueh teow basah
kueh teow beli dekat hostel je...
kalau kuih teow, kuih gulung and pau ni...ak sure akan teringat dekat ibu ak
kenapa?? sebab ibu ak sangat tahu kuih and makanan jenis macam mana feveret ak..
coz ak ni cerewet sikit bab memilih makanan..
kalau inti tak sedap or rupa kuih tak menarik pun jadi hal...
*eh, tertouching pulak bila teringat dekat ibu..:DD*

potongan ayam kalau dalam mee tu tak menarik pun ak tak nak..
kalau dekat rumah, ibu akan pastikan ada potongan ayam cube untuk ak
cube tu mesti tanpa tulang and lemak
maksudnyer ak memang tak suka makan bahagian yang ada tulang
*sangat cerewet di situ..haha*
tambahan lak sepanjang puasa ni, baru sekali je ak berbuka puasa di rumah
tutntutan assignment yang melambak and test yang berpusu-pusu tu lah yang menyebabkan ak tak balik kampung...

tapi tak pe, hari ni last kelas...
ak dah start bercuti sampailah aidilfitri....
waaaaaaaa.....sangat bahagia hidup!!
tapi ak mungkin balik awal minggu depan sebab nak settlekan assignment separuh and jumpa lecturer untuk MUET
ak amik MUET sem ni....huhu


3 comments:

HonEyBuNNy said...

salam..adusss...sama la..esmen bertimbun jugak..ila xbalik berbuka lagi di rumah....nanti cuti ja...heheh....

mysara said...

tu la..byk sgt asgmnt...
susah nak berseronok2 rayer...:DD

Anne Boleyn said...

aih..klu akak suka ayam yang de tulang tu.

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman